GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

GEMEENTE- RAADSVER- KIEZINGEN

Een bekend gezegde in politiek Den Haag is: ‘de kiezer heeft geen geheugen’. Laten we daarom een handje helpen en nu stemmen met #voortschrijdendinzicht. Kiezen aan de hand van stemgedrag, want alleen stemgedrag laat zien waar partijen werkelijk voor staan en gaan.

De gemeenteraadsverkiezingen is het moment Nederland van onderaf opnieuw op te bouwen en zo een begin te maken met het herstel van de verbinding in Nederland. Een veel gehoord argument is dat lokale partijmedewerkers niet altijd hetzelfde beleid wensen als de partijmedewerkers in tweede kamer. Toch besturen beiden onder dezelfde partij en partijvlag. Immers, lokale partijmedewerkers vertegenwoordigen de partij lokaal en stemmen landelijk natuurlijk ook op hun partij!

Onderstaande selectie van moties toont waar partijen echt voor staan én het beleid waar zij voor gaan. Verspreid tot en met 16 maart zo veel mogelijk deze stemwijzers zodat iedereen kan stemmen met #voortschrijdendinzicht.

JOUW BESTE STEMWIJZER IS HUN STEMGEDRAG

Overspoel social media tot aan de verkiezingen met deze bewijsstukken zodat iedereen op 16 maart kan stemmen met #voortschrijdendinzicht.

Download alle posters en deel ze op social media.

Tot aan de verkiezingen delen dagelijks moties op Facebook, Instagram, Twitteren Telegram.

CONTACT

#voortschrijdendinzicht is een verbindend initiatief dat een brug wil slaan tussen mensen die al langer twijfels hadden en mensen die nu ook vragen beginnen te stellen.

Wil je meer informatie over de campagne of een bijdrage leveren neem dan contact met ons op.

3 + 12 =